Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ομελετα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 αυγά
  • 3 μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • τριμμένο τυρί γκούντα
  • αλάτι,πιπέρι
  1. Βαζουμε την ομελετιερα σε λειτουργεια και προσθετουμε λίγο λάδι το κρεμμύδι,την πιπεριά και τα μανιτάρια.
  2. Χτυπάμε τα αυγά και όταν μαλακώσουν τα λαχανικά, τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
  3. Από πάνω ρίχνουμε το γκούντα, αλάτι, πιπέρι και μόλις είναι έτοιμο κατεβάζουμε απο τη φωτιά και σερβίρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: