ΚΑΡΥΔΑΤΑ
Υλικά:
- 150 γρ. σοκολάτα
- 1 κομμάτι φρέσκο βούτυρο στο μέγεθος καρυδιού
- 2 κουτ.σούπας ζάχαρη
- 1 μικρό κουτί γάλα εβαπορέ
- 1/2 φλυτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλυτζάνι καρύδα
- λίγη βανίλια
Εκτέλεση:
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε σιγανή φωτιά και προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη. Το βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα καρύδια, την καρύδα και την βανίλια. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε καρύδα ή καρύδια ψιλοκομμένα. Τα καρύδια μπορούμε να τα σπάσουμε στο μπλέντερ της KitchenAid.
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε σιγανή φωτιά και προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη. Το βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα καρύδια, την καρύδα και την βανίλια. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε καρύδα ή καρύδια ψιλοκομμένα. Τα καρύδια μπορούμε να τα σπάσουμε στο μπλέντερ της KitchenAid.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου