ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ
Υλικά:
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου Γιώτης
- 1 1/2 πακέτο πτι μπερ Παπαδοπούλου
- 1 φακελάκι σαντιγί GARNI
- γάλα (όσο ζητάει η κρέμα και η σαντιγί και για να βρέξουμε τα μπισκότα)
- σοκολάτα τριμμένη
- αμύγδαλο ή καρύδι τριμμένο
- λίγο κονιάκ για άρωμα
Εκτέλεση:
- Ετοιμάζετε την κρέμα Γιώτης όπως λένε οι οδηγίες στο φακελάκι. Ζεσταίνετε λίγο γάλα και ρίχνετε λίγο κονιάκ για άρωμα. Βρέχετε τα πτι-μπερ και τα στρώνετε σε ένα μέτριο ταψάκι (2 στρώσεις).
- Ρίχνετε την κρέμα και περιμένετε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζετε με λίγο καρύδι και τριμμένη σοκολάτα.
- Βάζετε άλλη μία στρώση από μπισκότα (η κρέμα να είναι σχετικά κρύα για να μην βουλιάξουν τα μπισκότα) και απλώνετε τη σαντιγί που έχετε ήδη ετοιμάσει (όπως λέει η συσκευασία).
- Πασπαλίζετε με καρύδι ή αμύγδαλο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και με τριμμένη σοκολάτα. Τα μπισκότα μπορείτε να σπάσετε στο μπλέντερ.
Καλή επιτυχία!