Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ανακατεύουμε στο μίξερ 100 γραμ. αλεύρι με 150 ml κρέμα γάλακτος, 3 αυγά, 30 γραμ.λιωμένο βούτυρο και 2 κουταλιές ζάχαρη. Όταν γίνει λείο το μείγμα και ομοιογενές, το αφήνουμε για 30 λεπτά να "ξεκουραστεί" και στη συνέχεια κάνουμε τις βάφλες, χρησιμοποιώντας 3 κουταλιές μείγμα κάθε φορά. Στην συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα στην βαφλιέρα (μηχανή για βάφλες).
Πασπαλίζουμε τις βάφλες με άχνη ζάχαρη και προαιρετικά σερβίρουμε με σιρόπι φράουλας και κρέμα γάλακτος χτυπημένη

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!